Metallityöntekijä
Kone- ja metalliala
Etelä-Pohjanmaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
16.05.2021
Metallityöntekijöitä, Lapua
Contact person
Rami Korpi
rami.korpi@eezy.fi
+358504431853

/     /

Metallityöntekijöitä

Etsimme Plate Powerille henkilöitä työskentelemään metallialan työtehtäviin. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa ja yhteydenottoja sekä hakemuksia hoitavat pelkästään Eezyn yhteyshenkilöt työkuormituksen vähentämiseksi asiakasyrityksessämme. Plate Power ei vastaa näihin työpaikkoihin kohdistuviin yhteydenottoihin.

Plate Power Oy:n toimitilat sijaitsevat Lapualla ja sillä on vankka kokemus metallin alihankintapalveluista jo vuodesta 2002 lähtien. Plate Power Oy on vuosien aikana kasvanut merkittäväksi toimijaksi ja tänä päivänä se pystyy palvelemaan asiakkaitaan ympäri Suomen. Vuosien varrella Plate Powerin toiminnan kasvaessa ja innovatiivisuuden myötä yritys on alkanut tekemään omia tuotteita, jotka kantavat PP Tuotteen nimeä. PP Tuotteen johtoajatuksena on, että mitään ideaa ei tyrmätä ennen kuin se on tarkasteltu kunnolla. PP Tuotteen laajaan tuotemallistoon kuuluvat mm. kattavin lattiakaivojen kansien valikoima, julkisivukasetit, liikuteltavat työpisteet sekä postilaatikot.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme henkilöitä, jotka ovat varustettu erinomaisella asenteella työntekoon. Riippuen henkilön osaamisesta, työtehtäviä voivat olla esim. särmäys, laserleikkaus,  erilaiset kokoonpanotehtävät sekä muut metallialan työtehtävät. Hakijoilta toivomme teknisten kuvien hahmottamiskykyä, sillä luonnollisena osana metallialan tuotteiden valmistamiseen kuuluvat tekniset kuvat. Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme kokoaikaisen työn hyvässä asiakasyrityksessämme.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on erinomainen mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa, jopa vakituiseksi työntekijäksi suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 16.5.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj