Metallityöntekijä
Kone- ja metalliala
Askola
+ 16
Employment
Määräaikainen
Application period ends
31.07.2021
Metallityöntekijä, teollisuus21
Contact person
Hanna Malmberg
hanna.malmberg@eezy.fi
+358449812490

Metallityöntekijästä robottihitsaajaksi

Etsimme asiakkaallemme Sipooseen keskeytyvään kolmivuorotyöhön robottihitsauksesta kiinnostuneita fyysisesti hyväkuntoisia henkilöitä. 

Jos olet käsistäsi kätevä ja teknisesti ajatteleva tiimityöskentelijä voit olla etsimämme tyyppi! Olemme erityisen kiinnostuneita teknisen osaamisen lisäksi innokkuudestasi robottihitsaukseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. Työ tehdään robottihitsauskoneella, jonka käyttöön annetaan kattava koulutus ja perehdytys. 

Työssä onnistumiseen auttaa mielellään kokemus metallialalta tai jonkin teknisen alan ammatillinen koulutus. Hitsausosaamisestakaan ei ole haittaa mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että työ kiinnostaa ja haluat oppia. 

Työpaikka sijaitsee Sipoossa ja tarvitset kulkemiseen omaa autoa. Parkkipaikkoja löytyy ja henkilöstöravintolassa pääset nauttimaan herkullisen lounaan henkilökuntahintaan. Kansainvälisen ilmapiirin johdosta, voi kielitaitosi olla suomi, ruotsi tai englanti. Palkkapäivätkin sujuvat ihan eezysti kun näet tilinauhassasi oman henkilökohtaisen urakkapalkkasi.

Vastuullisesti toimiva yritys on ottanut huomioon Covid19 tuomat rajoitukset sekä henkilökunnan turvallisuuden.

Toimi nopeasti, oma robottisi ja kansainvälinen perheyritys odottaa sinua ja haluaa ehkä sitoutua sinuun ihan vakituisesti. 

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj