Tuotantotyöntekijä, teknologiateollisuus
Kone- ja metalliala
Iitti
+ 6
Employment
Määräaikainen
Application period ends
18.06.2021
Koneenhoitaja, teollisuus21
Contact person
Jaanamaija Hapuoja
jaanamaija.hapuoja@eezy.fi
+358400843394

Koneenhoitajia Porvooseen

Asiakkaamme tuotteet:

Päätuotteet ovat FAA- ja IEC-sertifioidut eritysmuuntajat sarjakytkentäiseen järjestelmään, liittimet ja valmiit kaapelit. 

Asiakkaamme arvostavat työntekijöitämme ja nyt olisi mahdollisuus päästä nauttimaan hyvästä ja palkitsevasta työympäristöstä yhdessä näistä yrityksistä. Kaikki työntekijät ovat samanarvoisia ja hyvästä työstä myös palkitaan.

Kaksi paikkaa olisi tarjolla koneenhoitajille, jotka ovat valmiit tekemään katkeavaa 3-vuoroa. Työskentelet muovikoneella, mutta teet sähköisiä osia. Paikkoja on harvoin auki ja ne ovat kysyttyjä, joten hakemus kannattaa laittaa heti matkaan!

Kaikesta sähköalaan liittyvästä työkokemuksesta on etua, mutta se ei todellakaan ole vaatimus. Olet kuitenkin tehnyt vuorotyötä, sillä se voi tottumattomalle olla kynnys selviytyä työstä.

Sinulla on hyvä suomenkielen taito, olet tunnollinen ja haluat sitoutua mahdollisesti pitkäaikaiseen työhön. Tiimityöskentelytaito on tärkeää, vaikka pääasiallisesti teetkin työtä itsenäisesti koneellasi.

Tuotantopalkkiojärjestelmä on käytössä. Teknologiateollisuuden työehtosopimus.

Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy, mahdollisesti sinä.

Olet siis:

- täysi-ikäinen mies tai nainen

- sinulla on ammatillinen peruskoulutus

- työkokemusta 1-5 vuotta

- hyvä suomenkielentaito

Kysy lisää:

Jaanamaija Hapuoja

0400-843394

porvoo.vmp@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj