Myyntiedustaja
Kaupan ala ja myynti
Jyväskylä
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
29.08.2021
Myyntiedustaja
Contact person
Titta Saarinen
titta.saarinen@eezy.fi
+358505004190

Forders on ainoa tukku, jota työpaikalla tarvitaan. Fordersin valikoimista löytyy sekä päivittäisen toiminnan mahdollistavat arkiset tarvikkeet kuin yritysten erikoistilanteissa tarvittavat juhla- ja lahjatarvikkeet. Laaja valikoima, edulliset hinnat, tinkimätön palvelu ja tehokkaat toimitukset tekevät Fordersista kokonaisedullisimman vaihtoehdon.

Palvelemme kaikilla toimialoilla toimivia yrityksiä ja yhteisöjä siivouksesta terveydenhuoltoon, kaupasta teollisuuteen ja rakentamisesta julkisen sektorin toimijoihin.

Etsimme hyvämaineiselle asiakkaallemme Forders Oy:lle myyntiedustajaa Jyväskylän alueelle. Voit olla jo kokenut myynnin maailmassa tai sinulla on halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. 

Taustasi voi olla myynnin parista tai esimerkiksi terveydenhuolto-, siivous-, tai ravintolapuolelta, asenne ja halu tehdä kauppaa ratkaisee.

Toivomme, että:

- sinulla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä

- halu kehittyä myynnin ammattilaisena

- sitoudut työhön ja asiakkuuksiisi

- kykenet suunnittelemaan ajankäyttöäsi

- sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa

Tehtävä on vakituinen. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja tuotevalikoimaan. Tarjoamme TES:in mukaisen kiinteän kuukausipalkan lisäksi kannustavan provisiomallin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Titta Saarinen, p. 050 500 4190 / titta.saarinen@eezy.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus eezy.fi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj