Tuotantotyöntekijä, elintarvike- ja panimoteollisuus
Elintarviketeollisuus
Raasepori
Employment
Määräaikainen
Application period ends
07.03.2021
Pakkaaja/tuotantotyöntekijä
Contact person
Nina Hägg
nina.hagg@eezy.fi
+358403075407

JALOTOFU - Tofu of Finland

/Tofuamme on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Vuodesta 2020 käytämme ainoastaan eurooppalaisia luomusoijapapuja Jalotofu-tuotteidemme raaka-aineena.

Etsimme Soyan (Jalotofu) pakkaamoon/tuotantoon reipasta työntekijää. Tehtävä sisältää raaka-aineiden käsittelyä ja valmiiden tuotteiden käsittelyä sekä pakkaamista ja vaihteleviä työtehtäviä tuotannon puolella. Työ on kaksivuorotyötä ja tarvittaessa työhön kutsuttavaa. 

Työajat ovat : 

- pakkaamossa: 8.00-16.00 ja 15.00-23.00 ja

- tuotannossa: 6.00-14.00, 13.45-21.45 ja

- välivuorossa 12.00-20.00 tehdään töitä sekä pakkaamossa että tuotannossa.

Kesän aikana tunteja on tarjolla enemmän. Teemme kirjallisen työsopimuksen Eezyn kautta (4 kk) ja tämän jälkeen on tarkoitus siirtyä Soyan kirjoille.

Työ ei vaadi aikaisempaa osaamista mutta hyvä fyysinen kunto on suotavaa. Myös hygieniapassi on hyvä olla, mutta se voidaan suorittaa työn lomassa. Eduksi on iloinen ja itsenäinen asenne sekä sopeutuminen pienen yrityksen monipuoliseen toimintaympäristöön. Ohjeet ja määräykset ovat suomen kielellä, joten edellytämme suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset oman kulkuneuvon.

Tarjoamme mukavaa seuraa, rennon työpaikan ja mahdollisuuden olla mukana yrityksessä, joka luo aivan uusia makumahdollisuuksia. Tarvitsemme sinua heti, joten hae pikaisesti oheisen linkin kautta. Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta raasepori.vmp@eezy.fi.

 

 

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj