Putkiasentaja
LVI-ala
Uusimaa
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
16.04.2021
Putkiasentaja vakituiseen työsuhteeseen
Contact person
Jonne Raitanen
jonne.raitanen@eezy.fi
+358403075107

Putkiasentaja

Etsimme pienten talonyhtiöiden putkiremontteihin erikoistuneelle asiakkaallemme putkiasentajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme pyrkimys parhaaseen putkiremonttikokemukseen vaatii myös parhaat asentajat, joten haussa on todellinen ammattilainen. 

----------

Mitä etsimme:

Etsimme kokenutta LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen, pääkaupunkiseudulla sijaitseviin putkiremontti- ja linjasaneeraustyömaille  työskentelemään ammattilaisten kanssa. Hakijalle katsotaan eduksi aiempi kokemus linjasaneeraustyömailla. Tehtäviisi kuuluvat ennen kaikkea käyttövesi- viemäri- ja lämpöverkkoremontit.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme sinulta LVI-alan koulutuksen lisäksi yli 5 vuoden kokemusta putkiasentajan tehtävistä. Työssä menetyäksesi kuvien lukutaito on välttämätön ja sinulta odotetaan kokemusta huolto- ja linjasaneeraustyömaista. 

Checklist:

-Koulutus + kokemus

-B-ajokortti

-Sujuva suomen kieli

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme vakinaistuvan, kokoaikaisen työn ammatilaisten täyttämässä, työntekijöitä arvostavassa yrityksessä, joka tarjoaa myös vahvan tuen onnistumiselle. 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jonne Raitanen
Hr-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 307 5107
jonne.raitanen@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj