AC-tarjoilija
Ravitsemispalvelut
Päijät-Häme
Employment
Puitesopimus
Application period ends
05.03.2021
Á la carte tarjoilija, Viikinkiravintola Harald
Contact person
Karoliina Tiihonen
karoliina.tiihonen@eezy.fi
+358505555437

Viikinkiravintola Harald, Á la carte tarjoilija Lahteen

Viikinkiravintola Harald tarjoaa uniikin elämyksen aivan kaupungin ytimessä. Keskeltä keskustan vilinää pääsee astumaan sisään viikinkikylään ja nauttimaan maittavista tarjoiluista, sekä ainutlaatuisesta tunnelmasta. (https://www.ravintolaharald.fi/lahti/)

Olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, Haraldin ovet ovat avoinna.

Lahden lisäksi ravintolat sijaitsevat Espoossa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu ja Patavahtien loihtimat herkut uniikissa ilmapiirissä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.

Tehtävänkuvaus

Haemme á la carte tarjoilijaa, jolla on kertynyt jo jonkin verran työkokemusta ja hymy pysyy huulilla kiireenkin keskellä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahtavat työkaverit. Työt alkaisi sopimuksen mukaan pian ja työtunteja olisi näin alkuun 50-70h/3 vko. Palkkaus noudattaa matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimusta.. 

Vaatimukset

Hakijoilta edellytämme aiempaa työkokemusta, asiakaspalvelutaustaa, hygieniapassia ja anniskelupassia. Sinulla pitäisi olla myös reipas ja iloinen asenne sekä valmius heittäytyä viikinkiteemaan!

Muuta

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi tai soita (03) 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj