Ruokapalvelutyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Jyväskylä
+ 1
Employment
Puitesopimus
Application period ends
01.05.2021
Ruokapalvelutyöntekijöitä Jyväskylään
Contact person
Merja Ruuska
merja.ruuska@eezy.fi
+358505056976

Haemme Jyväskylän seudun asiakasyrityksellemme ruokapalvelutyöntekijöitä

Ruokapalvelutyöntekijänä pääset osallistumaan koulujen, päiväkotien, palvelutalojen ja suuratalouskeittiöiden monipuoliseen arkeen. Työtehtäväsi sisältävät ruoan esivalmistelua, pakkausta, tarjoilua sekä keittiön tilojen puhtaanapitoa ja astiahuoltoa.

----------

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja joustavan tavan tehdä töitä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa työympäristöissä. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaan. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksessämme käytettävää työehtosopimusta ja työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkiaamuihin.

---------- 

Mitä toivomme sinulta?

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta keittiön avustavista työtehtävistä sekä itsenäistä työotetta. Toivomme, että sinulta löytyy rutkasti iloista ja energistä asennetta. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet aina valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Hygieniapassin lisäksi sinulta tulee löytyä voimassa oleva salmonellatodistus.

---------- 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

---------- 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Merja Ruuska
Aluepäällikkkö Horeca
Eezy Henkilöstöpalvelut
merja.ruuska@eezy.fi

www.smilepalvelut.fi
www.eezygroup.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj