Pintakäsittelijä
Kone- ja metalliala
Riihimäki
Employment
Määräaikainen
Application period ends
31.10.2021
Pakkaaja/pintakäsittelijä
Contact person
Joona Vuontisjärvi
joona.vuontisjarvi@eezy.fi
+358405100180

Etsimme asiakkaallemme Riihimäelle pakkaajaa/pintakäsittelijää teolliseen tuotantotyöhön.

Työnkuva on monipuolinen ja pitää sisällään niin esikäsittelyä, maalaamista, suojausta kuin pakkaamistakin. Kyseessä on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuutena alkava kokopäivätyö, johon on mahdollista vakinaistua. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. 

Etsimämme henkilö on oppimishaluinnen, rehdin ja reippaan asenteen omaava tekijäluonne. Työssä suoriutuaksesi sinun tulisi olla valmis joustavuuteen työtehtävien suhteen. Maalaamisen lisäksi työ pitää sisällään runsaasti pakkaamiseen ja suojaukseen ym. esivalmisteluun liittyviä tehtäviä. Eduksi katsomme, että sinulta löytyisi jonkinlaista taustaa ruisku- tai jauhemaalauksesta. Auttaa, jos olet ylipäätänsä maalannut mitä tahansa pintoja.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteistiedot:

Joona Vuontisjärvi

040 5100180

joona.vuontisjarvi@eezy.fi

Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj