Konepuuseppä
Puusepänteollisuus
Alavus
Employment
Määräaikainen
Application period ends
14.02.2021
Konepuuseppä, Alavus
Contact person
Rami Korpi
rami.korpi@eezy.fi
+358504431853

/

Konepuuseppä, Alavus

Mattiovi on yksi johtavista ovien valmistajista Suomessa. Mattiovi on osa JELD-WEN-perhettä. JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Mattioven tuotevalikoimaan kuuluu julkisten tilojen sekä asuinrakennusten puurakenteiset ovet ja sen erityisosaamista ovat laadukkaat sisäovet sekä palo- ja ääniluokitellut ovet.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden sekä Mattioven kanssa ja työsopimus tehdään aluksi työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille, mutta hyvällä tekijällä on erinomainen mahdollisuus työllistyä sen jälkeen suoraan Mattioven omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme henkilöä konepuusepän tehtäviin. Työ on 2-vuorotyötä ja tarve on pitkäaikainen. Työtehtävät ovat monipuolisia, mutta pääsääntöisesti työpäivät koostuvat CNC-koneiden ja konelinjojen parissa työskentelemisestä. Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme hakijoilta lisäksi erinomaista asennetta työntekoon sekä valmiutta 2-vuorotyöskentelyyn.

----------

Mitä tarjoamme:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkka: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 14.2.2021

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj