Keittiöpäällikkö
Ravitsemispalvelut
Kuopio
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
30.11.2020
Keittiöpäällikkö Viikinkiravintola Haraldiin
Contact person
Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
+358447833508

Keittiöpäälliköksi Viikinkiravintola Haraldiin!

Kuulumalla viikinkeihin, kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään. Etsimme asiakkaallemme Kuopion Viikinkiravintola Haraldiin keittiöpäällikköä.

**

Etsimämme keittiöpäällikkö on vahva tiimin johtaja, jolla ”langat pysyvät käsissä” tiukimmissakin tilanteissa. Rotevien keittiötaitojen voimin hän kehittää toimintoja yhdessä loistotiiminsä kanssa ja suhtautuu innokkaasti upeaa viikinkiteemaista ruoka- ja tapakulttuuria kohtaan. Hän johtaa lujasti, mutta kannustavasti ja häneen voi luottaa ja tukeutua.

Etsimämme henkilö hallitsee arjen käytännön töiden sujumisen, omaa kokemusta keittiön esimiestyöstä ja tuntee ravintola-alan tunnusluvut, taloudelliset toiminnot sekä järjestelmät.

**

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on huikea mahdollisuus päästä kehittämään itseäsi sekä ravintolan toimintaa. Töitä saa tehdä yhdessä upean ja ammattitaitoisen tiimin kanssa.

**

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 30.11.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien työntekijöiden löytyessä.

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen

juho.naumanen@eezy.fi

044-7833508

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj