Liikenneaseman työntekijä
Ravitsemispalvelut
Aura
+ 4
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
27.11.2020
Pikaruokatyöntekijä
Contact person
Sirpa Fälden
sirpa.falden@eezy.fi
+358405943803

Oletko moniosaaja, joka ei jämähdä paikoilleen kiireen ja paineen alla?

Suoriudutko monesta työtehtävästä samanaikaisesti?

Pidätkö vilkkaista työpäivistä työtehtäviä vaihdellen?

Bingo, olet etsimämme henkilö!

 

Haemme Turun Osuuskaupan ABC -liikennemyymälöihin reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä liikennemyymälätyöntekijöitä tarvittaessa työhön kutsuttaviin työsuhteisiin. Osuuskaupan alueelle kuuluu kaikkiaan neljä liikenneasemaa; ABC Koulukatu, ABC Raisio, ABC Aura ja ABC Tammisilta.

 

Liikennemyymälätyöntekijät työskentelevät liikenneasemilla ravintolan ja kaupan puolella myyjinä ja Hesburgerilla kassalla tai paistossa. Työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu, mutta myös muut työnantajan osoittamat työt kuten esimerkiksi tiskaaminen tai kaupan puolella hyllytys. Työympäristö on nopeatempoinen ja tilanteet muuttuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 

Töitä on vaihtelevasti viikon jokaisena päivänä ja työvuorot ajoittuvat enimmäkseen klo 6-24 välille. Koulukadun ABC on poikkeus, sillä se on auki ympäri vuorokauden. Tuntimäärä vaihtelee myös, sillä työ on ainakin aluksi keikkatyötä eli tarvittaessa työhönkutsuttavana. Työsopimus tehdään Eezyn kanssa, mutta työntekijällä on mahdollisuus siirtyä myöhemmin asiakkaan kirjoille.

 

Aiempi kokemus ravintola-alalta ja erityisesti Hesburgerin paistonpuolelta katsotaan eduksi, mutta työhön saa hyvän perehdytyksen. Hyvä asenne työtä kohtaan ja avoin luonne edesauttavat työllistymistä. Oma auto helpottaa liikkumista toimipaikkojen välillä.

 

Mikäli taskustasi ei vielä löydy hygieniapassia, on sen suorittaminen Eezyn kautta mahdollista. Meidän kauttamme pystyy suorittamaan tarpeen mukaan myös ikärajapassin ja Veikkauskoulutuksen.

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sirpa Fäldén

HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

sirpa.falden@eezy.fi

p. 040 594 3803

www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj